12.9 C
Corfu
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Πανευρωπαϊκή διάκριση για το «MarΒella Corfu Hotel»

Στην top-30 Best Resorts λίστα της Ευρώπης απ’ το κορυφαίο «Condé Nast Traveller» και… μπαράζ «χρυσών» στα «Greek Hospitality Awards 2020».

ΤΟ ENTRY σ’ ένα (οιοδήποτε) κλειστό κλαμπ «top – 30 Best Resorts in Europe», προδιαθέτει ούτως ή άλλως για μια ωραία ιστορία. Η υπογραφή της top list από ένα brand μεγέθους «Condé Nast Traveller», απλά την εκτινάσσει…

ΣΠΟΥΔΑΙΑ διάκριση, λοιπόν, για το «MarBella Corfu Hotel», σε μια δύσκολη και εξόχως απαιτητική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό: στα 30 κορυφαία θέρετρα – ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ευρώπης, με focus στον τομέα των οικογενειακών διακοπών. Δια χειρός ενός εκ των πλέον έγκριτων τίτλων παγκοσμίως.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (που, εντός 30άδας φέρνουν άλλα πέντε ελληνικά ξενοδοχεία), βασίστηκαν αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα «Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards», τα οποία αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ιδιαίτερα περήφανοι που ειδικά φέτος, μία χρονιά τόσο δύσκολη για τον ελληνικό και παγκόσμιο Τουρισμό, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το “MarBella Corfu Hotel”, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας το ξενοδοχείο μας ως ένα από τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη από το “Condé Nast Traveller”», τονίζει ο Sales & Marketing Director (MarBella Collection), Περικλής Γομπάκης. «Το συγκεκριμένο γεγονός μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας να στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Ολόκληρη η ομάδα μας συνεχίζει να στοχεύει διαρκώς στην περαιτέρω εξέλιξη, βελτίωση και ανανέωση, ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί με το εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχών».

ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ τον καίριο ρόλο στην επίτευξη της διάκρισης όλης «της ομάδας του MarBella Collection, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια», αλλά και τα «ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας».

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ωστόσο, διάκριση δεν ήταν η μοναδική των ημερών για την επιχείρηση. Κι αυτό, καθώς στη σημερινή (6/10) διαδικτυακή τελετή απονομής των «Greek Hospitality Awards 2020», Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε (1) στο «ΜarBella Collection» ως «Best Greek Hotel Brand» και (2) στο «MarΒella Corfu» ως «Top Greek Resort 2020», συν τα χρυσά στις κατηγορίες (3) «Best Greek All-Inclusive Resort» και (4) «Best Greek Family Resort». Ενώ, τέλος (5) χρυσό έλαβε και το «MarBella Nido» στην κατηγορία «Best Greek Design Hotel».

«ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ βραβεία προστίθενται στις σημαντικές διακρίσεις και βραβεία του MarBella Collection και έρχονται στο κλείσιμο μιας γεμάτης προκλήσεις όμως επιτυχημένης χρονιάς», σημειώνεται από πλευράς Ομίλου. «Οι βραβεύσεις του ξενοδοχείων του Ομίλου “MarBella Collection” ενισχύουν τη δέσμευση του Ομίλου για την παροχή μιας αξέχαστης, ολοκληρωμένης και ξεχωριστής εμπειρίας διακοπών για κάθε φιλοξενούμενο».

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, δε, σε… θέα 2021, διαβάζουμε πως «για τη νέα σεζόν που έρχεται, τον Απρίλιο του 2021, το “MarBella Corfu Hotel” συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του και υπόσχεται ακόμη περισσότερες καινοτομίες και μοναδικές εμπειρίες, ενώ το νέο “MarBella Elix” – το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός της Κέρκυρας, στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τέλος Απριλίου 2021».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ