17.9 C
Corfu
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα της συναυλίας του Μουσικού Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο, η κεντρική συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, των Συνόλων Οργανοχρησίας (Ευρωπαϊκή Χορωδία, Σύνολο Μαντολίνων, Μαντολινάτα, Συμφωνική Ορχήστρα και Μπάντα).

Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τους μαθητές και τους καθηγητές τους, που μαζί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό!

Βραβεύθηκαν επίσης οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου Χρυσή Κωστοπούλου και Παναγιώτης Ιωακειμίδης για τη διάκρισή τους στο μαθητικό διαγωνισμό μαθηματικών “Κώστας Ζερβός” και “Πυθαγόρας” καθώς και η Αθηνά Σούκερα σε στίχους της οποίας ο κορυφαίος συνθέτης Στέφανος Κορκολής συνέθεσε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο “Πεφταστέρι” το οποίο ερμήνευσε η Χορωδία του σχολείου μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Ξενοφών Αλαμάνος, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Χρυσούλα Τόμπρου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμιος Πουλημένος και Γιώργος Καρύδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Κέρκυρας Νικόλαος Μποζίκης καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ