17.9 C
Corfu
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ονειρεμένο σώμα με όμορφα κι εύκολα μυστικά από το Oxygen Plus, πριν βγείτε στην παραλία!

Εφαρμόζοντας ένα έξυπνο πρόγραμμα περιποίησης σώματος θα είστε πανέτοιμες και πανέμορφες, ακόμα και πριν από την πρώτη σας βουτιά στα γαλανά νερά!

Σμιλευμένοι γλουτοί

Για να διατηρήσετε τους γλουτούς σας στο ύψος τους, η άθληση είναι το Α και το Ω. Οργανώστε ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ζωηρό περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση και εξοικειωθείτε με τα μηχανήματα κάμψεων στην περιοχή του γλουτών που βρίσκονται σε όλα τα γυμναστήρια.

Τι να κάνετε ακόμη: Αν δεν προλαβαίνετε να ιδρώσετε τη φανέλα στα γυμναστήρια υπάρχει κ η έξυπνη και ξεκούραστη λύση του EMS (Link: https://oxygenplus.gr/services/reshape/). Μόλις 30 λεπτά, 2 φορές την εβδομάδα αρκούν για αγαλματένιους γλουτούς αλλά και σφιχτά μπράτσα!

Λείοι μηροί

Οι μηροί είναι το κυριότερο σημείο που προτιμά να εγκαθίσταται ο εχθρός κάθε γυναίκας, η περιβόητη κυτταρίτιδα. Το πρόβλημα δημιουργείται από διάφορους παράγοντες, άλλοτε κληρονομικούς, πολύ συχνά ορμονικούς, από κακή κυκλοφορία του αίματος, λόγω μακρόχρονης λήψης φαρμακευτικών αγωγών κ.λπ. Γι’ αυτό και πρέπει να το αντιμετωπίσετε σφαιρικά.

Τι να κάνετε: Πείτε τέρμα στις λιπαρές τροφές και στα γλυκά. Προσθέστε στο διαιτολόγιό σας αρκετές ίνες, πολλά φρούτα (ειδικά ανανά), ψωμί ολικής άλεσης και πολύ μεταλλικό νερό.

Ωστόσο τεχνικές όπως οι ραδιοσυχνότητες (link:  https://oxygenplus.gr/services/symmed-medical-body/) αλλά και το ενδοδερμικό μασάζ προσφέρουν άμεση λείανση και βοηθούν στην επίμονη κατακράτηση. Όσο για την περιποίηση με τα ειδικά προϊόντα; Ακολουθήστε την ευλαβικά, πρωί και βράδυ, κατά προτίμηση μετά το ντους.

Ψηλά τα χέρια!

Εκτός από το ότι τα μπράτσα χάνουν τη φόρμα τους και «κρεμούν», χωρίς να το πάρετε είδηση, πολύ συχνά εμφανίζουν και κυτταρίτιδα, ακόμα και στο ύψος των δικέφαλων!

Τι κάνετε; Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή και εφαρμόστε ασκήσεις, ειδικά για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια του ντους, τρίψτε την περιοχή με ένα λείφι και κυκλικές κινήσεις.

Αμέσως μετά, απλώστε μια ειδική φόρμουλα, για έντονη σύσφιξη και δράση κατά της κυτταρίτιδας, κάνοντας έντονο μασάζ ώσπου να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλαμβάνετε το μίνι πρόγραμμα περιποίησης καθημερινά και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι οι ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με EMS κάνουν θαύματα στη συγκεκριμένη περιοχή!

Επίπεδη κοιλιά

Η επίπεδη κοιλιά είναι ανομολόγητη επιθυμία κάθε γυναίκας. Εάν είστε εκ φύσεως «στρογγυλή», μπορείτε να φθάσετε στην επιθυμητή αρμονία με μια σειρά εντατικών ασκήσεων, όπου θα περιλαμβάνονται αρκετοί κοιλιακοί.

Τι να κάνετε: Συνεχίστε με καθημερινή εφαρμογή προϊόντων σύσφιξης. Εάν πάλι, ο φυσικός σας τύπος είναι σχετικά λεπτός, τότε το συστηματικό μασάζ με ειδικά προϊόντα είναι ο σύμμαχός σας.

Θυμηθείτε πως ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους, οι κυκλικές κινήσεις στην κοιλιακή χώρα, ενεργοποιούν τη λιποδιάλυση, χωρίς να επιδεικνύετε υπέρμετρο ζήλο!

Αν παρόλα αυτά επιμένει το τοπικό πάχος, ίσως θα έπρεπε να επισκεφτείτε την αισθητικό σας για να σας μιλήσει για την Cryolipolysis! (link: https://oxygenplus.gr/services/cryolipolysis/)  Ακούστε την… κάτι ενδιαφέρον έχει να σας πει!

Μερικά μυστικά ακόμη…

  • Απλώνετε την κρέμα σώματος με έντονο μασάζ και πάντα με κινήσεις προς τα πάνω, για την περιοχή των ποδιών. Για την κοιλιά είναι προτιμότερες οι αργές κυκλικές κινήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, να χρησιμοποιείτε και τα δυο χέρια.
  • Για να απορροφάται καλύτερα το προϊόν, απλώστε το μετά από το χλιαρό ντους ή λίγο πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα fitness. Έτσι, διπλασιάζετε την αποτελεσματικότητά του.
  • Μην ξεχνάτε ποτέ να απλώνετε τη θαυματουργή κρέμα κάθε βράδυ, πριν ξαπλώσετε. Θα «δουλεύει» για σας όλη τη νύχτα!
  • Απλώστε το προϊόν για την κυτταρίτιδα από τα γόνατα μέχρι και τους μηρούς, στους γλουτούς, όπως και στην κοιλιά. Στη συνέχεια καλύψτε όλη την περιοχή με κοινή διάφανη μεμβράνη που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα. Ξαπλώστε χαλαρή για 25-30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Θαλασσοθεραπεία στο σπίτι! Πρόσθεσε στο νερό της μπανιέρας μισό κιλό χοντρό αλάτι μαγειρικής και απολαύστε μια καταπληκτική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που θα αφήσει παράλληλα το δέρμα σας λείο και απαλό.

OXYGEN PLUS

Δ: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τ: 26610 20500

S: www.oxygenplus.gr

E: info@oxygenplus.gr

F: Oxygen Plus

Διαβάστε επίσης:

Η Κέρκυρα της Έφης Λαψάνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ