Ο Πρόεδρος Κυριάκος Κατσώρας και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν τιμητικές βραβεύσεις.
Η Φιλαρμονική Μάντζαρος θα παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση τον ύμνο της Ελληνικής Ομοσπονδία Κρίκετ στο πλαίσιο εκδηλώσεων εορτασμού 200 ετών από το πρώτο αγώνα Κρίκετ στην Κέρκυρα.
Συνθέτης: Γεώργιος Μπινιχάκης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εξαιρετικές συνθέσεις των μουσικών Σπυρίδωνα Ρουβά και του Αρχιμουσικού Διευθυντή Σχολών στη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας Άγγελου Πρωτοψάλτη, οι οποίοι διακρίθηκαν στο διαγωνισμό σύνθεσης που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Κ.
ΕΛ.Ο.Κ: Ξεχωριστή η φετινή χρονιά
Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, λόγω των συνθηκών της πανδημίας αλλά και οικονομικών δυσκολιών που βίωσε η Ομοσπονδία, απείχε από την εθιμοτυπική ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών αλλά και προσώπων με διαχρονική και ανιδιοτελή προσφορά στο άθλημα.
Η φετινή εκδήλωση βραβεύσεων σηματοδοτεί μια χρονιά ορόσημο για το Κρίκετ καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από τον πρώτο αγώνα που έγινε στην Κάτω Πλατεία στις 23 Απριλίου 1823. Η οικογένεια του ελληνικού Κρίκετ θα σμίξει ξανά για να τιμήσει τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν αγωνιστικά αλλά και διοικητικά το 2022. Πρόσωπα που μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι με τις επιτυχίες τους ως αποτέλεσμα της σκληρής προπόνησης αλλά και αυτά που συνέβαλλαν στην πρόοδο του αθλήματος μας.
Καλούμε τα σωματεία και τους αθλούμενους και το Κερκυραϊκό κοινό να παρευρεθούν στην εκδήλωση βραβεύσεων και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας, τους αθλητές μας, το μέλλον του Κρίκετ, για όλα αυτά που κατάφεραν με δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες με την σκληρή δουλειά των σωματείων τους.
Σας γνωρίζουμε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
1. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
2. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ ΚΑΤΣΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
3. ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΙΩΣΗΦ ΜΙΣΦΟΥΤ-ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ)
4. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΜΝΟΥ ΕΛ.Ο.Κ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΤΖΑΡΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ
5. ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΙΝΙΧΑΚΗ
6. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
7. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ
8. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2022
1η ΘΕΣΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
2η ΘΕΣΗ: Α.Ο.Π.Κ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
3η ΘΕΣΗ: Γ.Ε.Κ
9. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2022
1η ΘΕΣΗ:Α.Ο.Π.Κ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
2η ΘΕΣΗ:Γ.Ε.Κ
3η ΘΕΣΗ :ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΑΝΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
10. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
11. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΦΟΡΕΑΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΚΡΙΚΕΤ ΣΠΙΑΝΑΔΑ»
12. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΟΥΒΙΩΝ
13. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2 ΥΜΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΡΟΥΒΑ & ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
14. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΤΖΑΡΟΣ