Το “ό,τι αγαπώ” και οι Βενετσιάνοι του, σε μια ακόμη βόλτα που θα εντυπωσιάσει.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Βενετσιάνοι του “ό,τι αγαπώ” θα παρελάσουν, στο πλαίσιο φέτος του Κερκυραϊκού Καρναβαλιού και πιο συγκεκριμένα στην τελετή Έναρξής του που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 17:30.
Και φέτος, οι μαθητές του νηπιαγωγείου, καθώς και τα παιδιά του ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” -με αφορμή τη θεματική ενότητα “Καλημέρα Βενετία” που αναπτύσσεται στις ομάδες- μέσα από ιστορικές αναδρομές, οπτικοακουστικό υλικό, εικόνες και ιστορίες, μαθαίνουν για την Βενετσιάνικη επιρροή στο Κερκυραϊκό Καρναβάλι.



Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται μια σχολική δράση, άλλης εποχής, όπου τα παιδιά ντυμένα με πανέμορφες αναγεννησιακές και μπαρόκ στολές από το βεστιάριο του σχολείο, αναπαριστούν την κουλτούρα και την ιστορία του Βενετσιάνικου Κερκυραϊκού Καρναβαλιού.
Οι μαθητές του “ό,τι αγαπώ”, ντυμένοι με ενδυμασίες εποχής, ως κυρίες των τιμών, κόμισσες, κόντες, αυλικοί και σημαιοφόροι περιδιαβαίνουν το ιστορικό κέντρο της πόλης, με τη συνοδεία των δασκάλων τους.
Δεν πρέπει να το χάσετε καθώς πραγματικά μαγεύουν το Κερκυραϊκό κοινό και καταχειροκροτούνται!


