33.9 C
Corfu
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

ΥΔΡΩ Κέρκυρας: Στόχος η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή

Ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Κέρκυρας (ΥΔΡΩ Κέρκυρας) δραστηριοποιείται στο νησί μας από το 1985 και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με γνώση κι εμπειρία στην ΥΔΡΩ Κέρκυρας προσεγγίζουν το στόχο τους, που είναι να προσφέρουν πάντοτε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλους τους τομείς, με δικές τους εισαγωγές στα περισσότερα προϊόντα, πετυχαίνοντας έτσι τις καλύτερες τιμές.

Η ΥΔΡΩ Κέρκυρας διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία με μεγάλη εμπειρία σε τομείς όπως:

Η πισίνα, η επεξεργασία νερού, η θέρμανση – ψύξη και Α.Π.Ε.

Στο δυναμικό της εταιρείας περιλαμβάνονται διπλωματούχοι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, καθώς και πιστοποιημένοι τεχνίτες θερμοϋδραυλικοί που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των υδραυλικών και των ενεργειακών εφαρμογών. Επίσης, διαθέτουν εκπαιδευμένα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες άτομα για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων, καθώς και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών.

Οι λύσεις και οι υπηρεσίες στην ΥΔΡΩ Κέρκυρας καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, ιδιώτη ή επαγγελματία, από το σχεδιασμό και την τεχνική μελέτη του χώρου σας, ως τη μεταφορά κι εγκατάσταση ειδών / εφαρμογών, την επισκευή και την πλήρη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη.

Συμβουλές για τη διακόσμηση και την ανακαίνιση μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωμάτια μέσα σε ένα σπίτι. Είναι ο πρώτος χώρος που πηγαίνουμε όταν ξυπνάμε και ο τελευταίος πριν πάμε για ύπνο. Όταν ξεκινάτε την αναδιαμόρφωση του μπάνιου σκεφτείτε τη χρησιμότητα του χώρου, καθώς και το σχεδιασμό. Τα μπάνια είναι μια δύσκολη δουλειά, γιατί τα αντικείμενα που το αποτελούν, πρέπει να είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζουν και να λειτουργούν άψογα σε ένα μικρό χώρο. Στην ΥΔΡΩ Κέρκυρας σας δίνουν συμβουλές για τη διακόσμηση μπάνιου, την ανακαίνιση μπάνιου και τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα.

Ψηφιδωτά μπάνια με άρωμα καλοκαιριού και θάλασσας

Ιδέες διακόσμησης μπάνιου με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς και ψηφιδωτά πλακάκια. Η χρήση ψηφίδων στο μπάνιο προσδίδει μια αίσθηση μοντέρνου design και πολυτέλειας. Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε και τα αξεσουάρ μπάνιου που θα επιλέξετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα μοντέρνο χώρο ή ένα ακόμη και ένα πιο νεοκλασικό χώρο. Θα βρείτε ψηφίδες από διαφορετικά υλικά, υφές, σχήματα και χρώματα. Αντιπροσωπεύουν στην κυριολεξία κάθε γούστο αλλά και κάθε τσέπη.

Μοντέρνες ιδέες για το ντους

Πρωτότυπες ιδέες για το ντους του μπάνιου για να εμπνευστείτε και να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι σας. Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το ντους σας, η απόφαση αυτή όχι μόνο θα δώσει νέα ζωή στο μπάνιο σας, αλλά και θα είναι μια σοφή επένδυση. Η εστίαση σε ένα ντους, όταν η αναβάθμιση του μπάνιου είναι ζωτικής σημασίας, οι περισσότεροι ενήλικες προτιμούν ένα ντους σε μια μπανιέρα. Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Αναδιαρθρώσεων, το κορυφαίο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που θέλουν οι καταναλωτές στα σπίτια τους είναι ένα ντους χωρίς εμπόδια. Ουσιαστικά ένα ντους που έχει πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε το πόδι σας για να μπείτε και να βγείτε. Θα δείτε ιδέες για ντους τόσο πρακτικές όσο και φρέσκες. Μάλιστα θα δώσουν μια μοντέρνα αίσθηση στο μπάνιο σας, ενώ θα απολαμβάνετε ευχάριστα το ντους σας.

ΥΔΡΩ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Πωλήσεις υδραυλικού υλικού, ειδών υγιεινής, θέρμανση, ψύξη, αντλίες θερμότητας

Κανάλια

Τηλ.: 26610 42137

e-shop: www.ydrocorfu.gr

e-mail: info@ydrocorfu.gr

FB: ΥΔΡΩ Κερκυρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ