11.9 C
Corfu
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Έρχεται στην Κέρκυρα η Maserati «MC20» που προωθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Στις 8 Σεπτεμβρίου και για μερικές ημέρες θα βρίσκεται στην Κέρκυρα το πολυβραβευμένο «MC20» της ιταλικής εταιρείας κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, MASERATI, της οποίας ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι παγκόσμιος πρεσβευτής της.

Όντας ενθουσιασμένος από τον συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο Μπέκαμ και οι σχεδιαστές της Maserati Centro Stile δημιούργησαν ένα εξατομικευμένο αυτοκίνητο «Maserati MC20 Fuoriserie Edition» (Fuoriserie στα ιταλικά σημαίνει «κατασκευασμένο κατά παραγγελία»), σύμφωνα με τις υποδείξεις του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή.

Το αυτοκίνητο θα πραγματοποιήσει για μερικές ημέρες μια περιήγηση του Νησιού. Οι επισκεπτόμενες περιοχές και τα αξιοθέατα θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν μαζί με το αυτοκίνητο και θα αποτελέσουν μέρος ενός βίντεο που θα ετοιμαστεί στο τέλος του ταξιδιού.

Μέχρι τέλη Ιουλίου θα διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί δημόσια.  

Το εσωτερικό διαθέτει ένα τιμόνι κατασκευασμένο κυρίως από ανθρακονήματα, με τόνους Alcantara. Υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων TFT 10,25 ιντσών και οθόνη infotainment 10,25 ιντσών. Τα καθίσματα έχουν δερμάτινες επιφάνειες καθισμάτων στα στηρίγματα και στο προσκέφαλο, με τη μεσαία επιφάνεια καθίσματος από Alcantara.

Το Μάιο του 2022, η Maserati αποκάλυψε το MC20 Cielo, μια ανοιχτή έκδοση του MC20. Διαθέτει τον ίδιο V6 twin-turbo 3,0 λίτρων και στυλ, αλλά προσθέτει την αναδιπλούμενη σκληρή οροφή 2 τμημάτων που έχει ηλεκτροχρωμική γυάλινη οροφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ