19.9 C
Corfu
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γυρίσματα Καλυβάτση, Παλαντζίδη, Ρώτα στην… Παλαιοκαστρίτσα!

Εβδομάδα κλείνουν τα γυρίσματα (και) της ταινίας που προανήγγειλε ο Ορέστης Τσανγκ, με Ρώπα («Μη μου τους κύκλους τάραττε»). Το cast, τα guest, η Φαίη και η «multicultural κωμωδία δράσης».

Ρεπορτάζ: Ηλίας Αλεξόπουλος

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ την έδωσε, προ ημερών, ο Ορέστης Τσανγκ, με αφορμή το cine ντεμπούτο του: «Μη μου τους κύκλους τάραττε», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου. Με, εκ των πρωταγωνιστών, τη Χρύσα Ρώπα και γυρίσματα στην Κέρκυρα.

ΠΟΤΕ; Τι «πότε;» Σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα! Έναρξη σχεδόν ταυτόχρονη μ’ αυτήν των γυρισμάτων του Cosmote series «42º C», για το οποίο ήδη μιλήσαμε. Το έτερο κοινό; Η έλλειψη… τρελής επικοινωνίας, προκειμένου ν’ αποφευχθούν συνωστισμοί στις περιοχές των γυρισμάτων. Και οι οποίες είναι… Παλαιοκαστρίτσα, Λάκωνες, Mπαρμπάτη και πέριξ, καταπώς λένε οι πληροφορίες του Corfu Stories.

ΟΠΩΣ λένε κι άλλα: π.χ. για το υπόλοιπο cast. Μετρήστε όσους μάθαμε: Τάσος Παλαντζίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θανάσης Παγώνας, αλλά και Υρώ Λούπη, Ρένος Ρώτας (τέλη Ιουλίου, την έκανε κι αυτός τη βόλτα του από Παξούς / Αντίπαξους), Κυριακή Υψηλάντη, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, συν μπόλικοι guests.

ΤΟΝ ΕΝΑΝ τον είπαμε: Ορέστης Τσανγκ (επ’ αφορμή, μάλιστα, στο νησί βρίσκεται αυτές τις μέρες και η αδελφή του). Κι ακόμη Αθηνά Ζώτου, Χριστίνα Θεωνά, αλλά και (εκκρεμεί η διασταύρωση της πληροφορίας) η «δική μας», Φαίη Ξυλά, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη νησί (την Κυριακή, παρακολούθησε στην πρεμιέρα του καταπληκτικού «Η Μνήμη είναι η Υπηρέτρια», του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., στο Mon Repos). Ακόμη, ακόμη και… μουσικό, κορφιάτικο «χρώμα» έπιασαν οι αντένες μας, σε επίπεδο προσώπων. Κρατήστε το…

ΣΥΜΦΩΝΑ με το ρεπορτάζ, το concept της ταινίας κινείται στη λογική της «multicultural κωμωδίας δράσης». Mε Κινέζους, με Ιταλούς μαφιόζους (Luigi, Domenicο και… Σία), με μαχητές / -τριες, με «σκαφάτες» καταδιώξεις (γυρίσματα, πλην άλλων, σε παραλίες της περιοχής, προηγηθέντος, ενίοτε, μίνι… εθελοντικού καθαρισμού), με Smith και… Wesson, με μαθητές και αστυνόμους. Και φόντο τις ομορφιές της Κέρκυρας, πιθανόν και τις ιστορικές αναφορές της.

ΓΙΑ ό,τι νεώτερο, θα επανέλθουμε…

https://www.instagram.com/p/CDi17irg7k-/?igshid=1dno12hwwvpo2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ