15.9 C
Corfu
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Δωρο-tablets από «Lions» και «Γερμανό» σε Αγ. Μάρκο και Ορφανοτροφείο

Πέντε + τέσσερα tablets για τις ανάγκες των μαθητών, διαρκούσης της τηλεκπαίδευσης.

H ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία «ξαναμίλησε»… Στη δωρεά – χορηγία πέντε teblets για τις ανάγκες των μαθητών / -τριών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρκου, προχώρησε η Λέσχη «Lions» Κέρκυρας.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ανέδειξε η διεύθυνση του Σχολείου, δι’ ευχαριστήριας επιστολής, με την υπογραφή του Διευθυντή, Ευάγγελου Παπασταύρου και στην οποία σημειώνεται πως «η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού θα διευκολύνει σημαντικά το έργο μας, σε μια δύσκολη περίοδο, όπου, λόγω και της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, μας ήταν απολύτως απαραίτητος και θα ενισχύσει σημαντικά τη διαδικασία της παρεχόμενης εκπαίδευσης – τηλεκπαίδευσης στο Σχολείο μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ αυτή», συνεχίζει το κείμενο, «σας τιμά, τόσο για την ευαισθησία που δείχνετε, όσο και για την άμεση ανταπόκρισή σας στις ανάγκες ενός δημόσιου σχολείου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και να γινόμαστε συμμέτοχοι μιας κοινής προσπάθειας που στο επίκεντρο θα έχει τα παιδιά και το σύγχρονο σχολείο που όλοι οραματιζόμαστε».

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ως εξής: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ενθαρρύνουμε τέτοιες πράξεις οι οποίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς, ενώ παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές μας ένα σημαντικό μάθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Ευχαριστούμε θερμά!»

Απ’ τον «Γερμανό», στο Ορφανοτροφείο

ΕΞΑΛΛΟΥ, στην δωρεά άλλων τεσσάρων tablets, τούτη τη φορά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου της Κέρκυρας, προχώρησε το κατάστημα «Γερμανός», στο Σαρόκο. Επίσης για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους κατά, κατ’ αρχήν, το τρέχον διάστημα των διαδικτυακών μαθημάτων και της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ έγινε το πρωί της Πέμπτης (3/12) δια χειρός του Σπύρου Σιμάτη, μαζί με 20 κουτιά χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων (μελομακάρονα και κουραμπιέδες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ