12.9 C
Corfu
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το θαύμα των Χριστουγέννων για Μπαλατσινού – Κικίλια

Η κερκυραϊκής καταγωγής παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, καρπός του γάμου της με τον Υπουργό Υγείας.

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ χριστουγεννιάτικο δώρο απολαμβάνει από σήμερα (25/12) η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας. Καθώς η κερκυραϊκής καταγωγής παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, έφερε στο φως, στο «ΙΑΣΩ», ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΜΗΤΕΡΑ για τέταρτη φορά η ίδια (τρία παιδιά, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος, απ’ τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο), πρώτη φορά πατέρας ο Υπουργός Υγείας, μ’ αμφοτέρους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για το μεγάλωμα της οικογένειάς τους, ανήμερα, μάλιστα, της μεγάλης εορτής.

ΟΜΟΡΦΟ tip, μια ανάρτηση στα social media της Μπαλατσινού, λίγες μόλις ώρες πριν το ευτυχές γεγονός: Instastory με την επιτυχία του Ed Sheeran, «Perfect». Σκέφτεστε μήπως εσείς κάτι πιο τέλειο; Δύσκολα…

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Μπαλατσινού είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι, έναν, περίπου, χρόνο μετά το γάμο (Ιούνιος ’19) στον Ι.Ν. Αγ. Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό. «“Αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Μέσα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για όλους μας ο Θεός μας έστειλε ένα δώρο ζωής” έλεγαν λίγους μήνες πριν, όταν σχολίαζαν το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης», σημειώνει το protothema.gr. Πλέον το «θαύμα» το βιώνουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ