16.9 C
Corfu
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

9+1 σκόρπιες “Χειμώνας στην Κέρκυρα” σκέψεις

Γράφει η Ζιζή ΠατέληCorfu Lover

  1. Φέτος, καθυστερήσαμε να ξεστολίσουμε. Λες και θέλεις ακόμη να κρατήσεις αυτή τη γιορτινή αίσθηση ή να κάνεις κι αυτό διαφορετικά, όπως όλα τα άλλα φέτος. Δεν ξέρεις αν πρέπει να μουτρώσεις για σένα, για τις ίδιες τις γιορτές ή για το συναίσθημα «πάει, πέρασε κι αυτό» #blues
  2.  «Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα». Να τον ακούτε τον Μαχάτμα (Γκάντι)
  3. Είναι η εποχή για μπρόκολο και κουνουπίδι. Γιορτάστε τα με μια ωραία τσιπούρα ή γαύρο (τηγανητό) από την Λαϊκή αγορά! #brokolo_power
  4. Η αλήθεια είναι ότι σωριάζεσαι όταν βλέπεις τις μπότες που αγόρασες τον Νοέμβριο (κι έκαναν 1 μήνα να σου τις παραδώσουν) 60% κάτω…  #sales, baby!
  5. Ο πασατέμπος είναι υπερτροφή, απολαυστικό σνακ κι έχει και ηρεμιστικές ιδιότητες. Να τον προτιμάτε ψημένο και ανάλατο. Ο ιδανικός σύντροφος για τις βόλτες σας στα καντούνια (με κωδικό #6) Χαθείτε στους δρόμους της πόλης ακούγοντας τον αέρα καθώς παίρνει τη στροφή στις γωνίες.
  6. “Πού χάθηκες; Μου έλειψες;»… η φράση που με πέταξε(!) στα ουράνια (!) πριν 5 μέρες… #happyland
  7. Κι αυτές οι μυρωδιές από όσπρια που κοχλάζουν στις κατσαρόλες… Πόσο όμορφα. Το κρύο… θέλει κουτάλι.
  8. Ούτε μια βόλτα στα χιόνια δεν μπορούμε να πάμε φέτος. Δικό σας…
  9. Ξεκινά και φαίνεται μια αχτίδα αισιοδοξίας εκεί δα, στο βάθος. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν. Ας είναι η αρχή της νέας σελίδας στη ζωή μας.
  10. Πάντως, μου αρέσει που φωτογραφίζονται ενώ κάνουν το εμβόλιο. Αυτό το βλέμμα τους, δίνει ελπίδα. Είμαι σίγουρη ότι χαμογελάνε κάτω από τη μάσκα, αν κρίνω από τα μάτια.

Να προσέχετε 🙂

[photo: Αλέξανδρος Μελίδης]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ