19.9 C
Corfu
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026

Η Κατερίνα Χριστόγερου και ο “Ράφτης Ποντικός” στο “ό,τι αγαπώ”

Εκδήλωση για γονείς και παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου- Tιμώντας την κα Κατερίνα Χριστόγερου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το “ό,τι αγαπώ” ετοιμάζει εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά.

Φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και πλησιάζοντας τις εορταστικές μέρες του Πάσχα, τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ” με τις δασκάλες τους και το Βιβλιοπωλείο “Πλους”, τιμούν την νηπιαγωγό και συγγραφέα Κατερίνα Χριστόγερου συμμετέχοντας στην βιωματική παρουσίαση του βιβλίου της: “Ο Ράφτης Ποντικός”.

Η κα Κατερίνα Χριστόγερου και ο Ράφτης Ποντικός σας περιμένουν να ανακαλύψετε στις σελίδες του βιβλίου την περιπέτειά του, που με τόλμη, φαντασία, υπομονή και πρωτοτυπία κέρδισε το χειροκρότημα όλων των ποντικών κι ίσως κερδίσει και το δικό σας. Αντίτυπα του βιβλίου θα είναι διαθέσιμα στο “ό,τι αγαπώ”.

Αμέσως μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πλέον εικαστικό εργαστήρι του “ό,τι αγαπώ”: «Το Βάψιμο του Παραδοσιακού Μπότη». Χρώματα, χαμόγελα και ιστοριούλες που ξετυλίγονται κρατώντας ένα πινέλο και βάφοντας το δικό σας Μπότη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως του αν πηγαίνουν στο “ό,τι αγαπώ”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 6:30.

Μην το χάσετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ