12.9 C
Corfu
Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Το τέλειο δίδυμο για να πάρετε πίσω τον έλεγχο της επιδερμίδας σας: σαλικυλικό οξύ & έλαιο τεϊόδεντρου.

Η νέα και βελτιωμένη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, Tea Tree συνδυάζει το έλαιο τεϊόδεντρου και το σαλικυλικό οξύ και βοηθά
στην αντιμετώπιση των απρόβλεπτων ατελειών της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη της The Body Shop, η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει ότι η βιομηχανία ομορφιάς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση και οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στη χρήση ρετουσαρισμένων φωτογραφιών και σε μη ρεαλιστικούς ισχυρισμούς ομορφιάς. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι άνθρωποι θεωρούν την επιλογή μοντέλων στις διαφημίσεις ως τον μεγαλύτερο μεμονωμένο παράγοντα που συμβάλλει στα χαμηλά επίπεδα αυταγάπης. Στην The Body Shop έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση και χρησιμοποιούμε τα ευρήματα της έρευνας για να βελτιώσουμε τις πρακτικές μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προϊόντων και των ενεργειών marketing.

Με το λανσάρισμα της νέας και βελτιωμένης μας bestselling σειράς, Tea Tree, η The Body Shop ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για την επιδερμίδα τους. Με το να χρησιμοποιούμε σε όλη τη νέα καμπάνια μοντέλα με ατέλειες στην επιδερμίδα τους, αγκαλιάζουμε τα σπυράκια, τις ατέλειες και την υφή της επιδερμίδας. Η νέα σειρά διαθέτει επίσης μια ανανεωμένη, φιλική προς την επιδερμίδα φόρμουλα, που συνδυάζει έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ καταπολεμώντας τις απρόβλεπτες ατέλειες που μπορεί να εμφανίσει η επιδερμίδα.

Το τέλειο δίδυμο για να πάρετε πίσω τον έλεγχο της επιδερμίδας σας: σαλικυλικό οξύ & έλαιο τεϊόδεντρου.

Η The Body Shop ανανέωσε τα προϊόντα της Νο1 σειράς περιποίησης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον αντίκτυπο που έχουν οι απρόβλεπτες ατέλειες της επιδερμίδας στη ζωή τους. Tο τέλειο δίδυμο – έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ – είναι εδώ για να βοηθήσει στην ορατή μείωση των ατελειών. Με σημαντικές αναβαθμίσεις στη φόρμουλα, η νέα σειρά Tea Tree περιλαμβάνει πλέον σαλικυλικό οξύ σε όλα τα προϊόντα και έλαιο τεϊόδεντρου που είναι γνωστό για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα καθαρή και με ορατή μείωση των ατελειών, ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχό της, ακόμη κι αν υπάρχουν μέρες με απρόβλεπτες ατέλειες.

ΝΕΟ RAPID ACTION GEL, ΜΕ 2% ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΌ ΟΞΎ

Το ΝΕΟ Rapid Action Gel. Με 2% σαλικυλικό οξύ, αυτό το gel μειώνει ορατά τα σπυράκια σε μόλις μία νύχτα. Μάλιστα, το 80% των χρηστών διαπίστωσαν ότι είχαν πιο καθαρή επιδερμίδα μετά από μία μόνο χρήση.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BESTSELLING SKIN CLEARING FACIAL WASH

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης το best seller προϊόν μας Skin Clearing Facial Wash, με ένα να πωλείται κάθε 16 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Η ανανεωμένη έκδοσή του έχει αναδιαμορφωθεί ώστε να περιλαμβάνει σαλικυλικό οξύ, μειώνοντας αποδεδειγμένα τα σπυράκια σε μόλις 7 ημέρες.

Έλαιο Τεϊόδεντρου με φυσικές ισχυρές ιδιότητες από το όρος Κένυα.

Το τεϊόδεντρο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Στην The Body Shop προμηθευόμαστε αυτό το φυσικά ισχυρό φυτό από τους πρόποδες του όρους Κένυα, όπου συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι από εξειδικευμένους καλλιεργητές και περνά τη διαδικασία της απόσταξης με ατμό μέσα σε 12 ώρες από τη συγκομιδή, παράγοντας το υψηλής ποιότητας έλαιο.

Το έλαιο τεϊόδεντρου παράγεται βιολογικά, με καλλιέργεια μικρής κλίμακας και συγκομιδή με το χέρι, χωρίς σύγχρονες, ρυπογόνες μεθόδους μηχανικής επεξεργασίας. Επιπλέον, όλα αυτά προέρχονται από το μακροχρόνιο πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η συνεργασία με την Kutoka Ardhini παρέχει σε πάνω από 1. 000 μικροκαλλιεργητές ένα δίκαιο και σταθερό εισόδημα, καθώς και μία ειδική κοινωνική εισφορά που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες.

Η βελτιωμένη μας σειρά περιλαμβάνει 11 προϊόντα. Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι εμπλουτισμένα με σαλικυλικό οξύ, για την απόλυτη ρουτίνα που καταπολέμα τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το φυσικά καθαρό και φρέσκο άρωμα του ελαίου τεϊόδεντρου αναδύεται από τα προϊόντα, σε μια σειρά από υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Και επιπλέον, όλα είναι εμπλουτισμένα με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευση, ενώ διατίθενται σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες, που περιέχουν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά από γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό.

Προτεινόμενη ρουτίνα για την επιδερμίδα με απρόβλεπτες ατέλειες:

1. Ξεκινήστε με το Tea Tree Skin Clearing Face Wash. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε νωπή επιδερμίδα για να δημιουργηθεί αφρός. Ξεπλύνετε με νερό για να το αφαιρέσετε.

2. Στη συνέχεια, τονώστε την επιδερμίδα σας με το Skin Clearing Toner. Ανακινήστε για να ενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός δίσκου ντεμακιγιάζ από βαμβάκι, απλώστε σε στεγνή, καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζοντας σε όλο το περίγραμμα του προσώπου. Μην ξεπλύνετε.

3. Συνεχίστε με το Tea Tree Daily Solution. Απλώστε 2-3 σταγόνες στις άκρες των δακτύλων και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο.

4. Ολοκληρώστε με το Tea Tree Skin Clearing Hydrator. Πιέστε το προϊόν και πάρτε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και απλώστε την στην επιδερμίδα σας. Για πιο στοχευμένα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Tea Tree Rapid Action Gel το βράδυ ή το Tea Tree Oil κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μερικές φορές την εβδομάδα μπορείτε επίσης να προσθέσετε στη ρουτίνα σας τη μάσκα Tea Tree 3 σε 1 Wash. Scrub. Mask ή τη μάσκα Tea Tree Skin Clearing Mask.

Για περισσότερα άρθρα στη στήλη Beauty, πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ