11.9 C
Corfu
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρία Λαγγαδίτη: τα «μικρά» έργα τέχνης της για… απαιτητικούς συλλέκτες

Αν ζητάς μια αλλαγή από τα συνηθισμένα δώρα και θα σε ενδιέφερε να δωρίσεις ένα έργο τέχνης σε καμβά, είσαι στο σωστό μέρος! Λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε θησαυρούς. Ιδέες για παιδικά δώρα και διακοσμητικά για το δωμάτιό των ονείρων τους. Μικρά έργα τέχνης για τον τοίχο, με θέμα και το σημαντικότερο… χειροποίητα. Δια χειρός Μαρίας Λαγγαδίτη.

Χωρίς πολύπλοκο εξοπλισμό, παρέα με τα πινέλα και τα καμβαδάκια της, η Μαρία μπορεί να δημιουργήσει για εσάς διακοσμητικά τοίχου για τα μικρά σας και τους φίλους τους. «Μικρά έργα τέχνης» μας αρέσει να τα αποκαλούμε, καθώς προορίζονται για μικρούς «συλλέκτες» και κοσμούν το χώρο τους, με αναπαραστάσεις που αγαπούν. Τον αγαπημένο τους ήρωα… σε συνέχειες, φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι. Στο λογαριασμό της στο facebook, μπορείτε να δείτε δουλειές της αλλά και να παραγγείλετε τα δικά σας καμβαδάκια! Δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, καθώς φτιάχνονται κατά παραγγελία, ειδικά για εσάς.

Πριν από πολλά χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι της Μαρίας στον κόσμο της ζωγραφικής. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε αμέσως μόλις έπιασε μπογιές στο χέρι της. Με τα μολύβια της και τις νερομπογιές, έφτιαχνε τα δικά της έργα από πολύ μικρή. Ενώ τη μάγευε πάντα- θυμάται- ένα ολοκαίνουργιο σετ νερομπογιές που θα της έφερνε η μητέρα της από την πόλη. Χρώματα, γραμμές και πινέλα έγιναν με τον καιρό ένας προσωπικός θεραπευτικός τρόπος έκφρασης, ο τρόπος να ηρεμεί… μέσω της δημιουργίας. Ως γραφίστρια, οι ρυθμοί που δούλευε ήταν εξαντλητικοί, αποζητούσε κάποιες στιγμές συγκέντρωσης και τις έβρισκε στον καμβά της.

Τα καμβαδάκια της είναι ένα νέο project και η έμπνευση ήρθε από την κόρη της η οποία της ζήτησε να «γεμίσει το δωμάτιό της» με τους αγαπημένους της ήρωες. Το σκέφτηκε, το σχεδίασε, το δούλεψε, τελικά, στη λογική έργων τέχνης. Μόλις είχε ανοίξει νέο παράθυρο δημιουργίας. Έργα τέχνης για μικρούς συλλέκτες, φτιαγμένα αποκλειστικά για εκείνους. Αυθεντικά, μοναδικά και με υπέροχα χρώματα!

Μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο των παιδιών σας, να τα κάνετε δώρο σε κάποια ειδική περίσταση όπως βάπτιση, γενέθλια, επέτειο ή να δημιουργήσετε προσωποποιημένα καμβαδάκια για τους μικρούς σας καλεσμένους. Και αφήστε το έργο να τους ταξιδέψει με το ταλέντο, την τέχνη και το «χέρι» της Μαρίας Λαγγαδίτη.

Όπως μας είπε η δημιουργός, «παρατηρώ τελευταία τον κόσμο να θέλει να κάνει δικό του κάτι χειροποίητο, υπάρχει έντονα αυτή η τάση, ειδικά σε νέους γονείς».  Τα έργα της Μαρίας απευθύνονται σε αεικίνητους, δραστήριους μικρούς φιλότεχνους, με όρεξη για παιχνίδι και καλό γούστο.. Και ξέρετε κάτι; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα δημιουργό από το να βλέπει την ικανοποίηση και το χαμόγελο στο πρόσωπο του πελάτη, την ώρα που του παραδίδει το έργο τέχνης. Δυο ζευγάρια ματάκια ορθάνοιχτα και χαμογελαστά. Αξία ανεκτίμητη…

Οι μικροί καμβάδες ελαιογραφίας της Μαρία Λαγγαδίτη είναι διαθέσιμοι σε 2 διαστάσεις: Τα μικρά 6×6εκ. ή 10×10εκ. (6 τεμάχια) και τα μεγάλα 16×16εκ. (4 τεμάχια).

Μπορείτε να δείτε έργα της στο marialagml.wixsite.com/my-painting-projects, αλλά και στη σελίδα της στο Facebook. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο 697 666 1823 ή στο μέσω email: marialagml@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ