20.9 C
Corfu
Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Μαντώ Γαστεράτου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον αδερφό της στην Κέρκυρα

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το 3ο της παιδί με το σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη. To ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2018 κι έχει αποκτήσει ακόμα 2 παιδιά. Τον πρωτότοκο Γιώργο που είναι 3 χρονών και την Κυβέλη που θα κλείσει τα 2 τον Αύγουστο.

Σε μια εποχή που η υπογεννητικότητα αποδεικνύεται τεράστιο θέμα και όλες οι χώρες της Ευρώπης ψάχνουν τρόπους να τον καταπολεμήσουν, η Μαντώ στο δρόμο που χάραξε και η Κλέλια Πανταζή αποφάσισε να αποκτήσει και 3ο παιδί και μάλιστα σε πολύ κοντινή ηλικία με τα 2 πρώτα της.

Και όσες έχουμε έστω κι ένα, ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι 1 νήπιο, πόσο μάλλον 3. Απεριόριστος θαυμασμός λοιπόν για εκείνη που περνάει το φετινό καλοκαίρι με την οικογένειά της στον τόπο της καταγωγής της, την Κέρκυρα.

Με τους δικούς της ανθρώπους εκεί σίγουρα αισθάνεται πιο ασφαλής με τα πιτσιρίκια όντας η ίδια πια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Είχα ξεχάσει πόσο όμορφο είναι το μέρος καταγωγής μου η Λευκίμμη! Αυτό που νοσταλγώ περισσότερο βέβαια, είναι οι διακοπές με τον αδερφό μου.
Μαζί περάσαμε σχεδόν 15 καλοκαίρια σε αυτόν τον τόπο! Η γειτονιά μας και το πατρικό μας σπίτι στην Κέρκυρα σήμερα έχουν άλλη μορφή, άλλον αέρα, άλλες μυρωδιές, άλλες παρέες, άλλα χρώματα, άλλους ανθρώπους… οι αναμνήσεις μόνο έχουν μείνει στη θέση τους και καινούριες περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στο μυαλό και στην καρδιά»
έγραψε η ίδια.

Πηγή: womenonly.gr

Για περισσότερα άρθρα SHOWBIZ, πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ