19.9 C
Corfu
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η συνάντηση του μηχανοκίνητου και οι…Orange Days

Tα είπαν οι εκπρόσωποι επτά Λεσχών, στην Κέρκυρα ο στολίσκος της ΚΤΜ για test ride και… έκθεση.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ σήμερα, Σάββατο (20/6), το απόγευμα, στο πάρκινγκ του Εμπορικού, η πρώτη συνάντηση των Λεσχών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του νησιού.

ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» έδωσαν εκπρόσωποι επτά κοινοτήτων: Λ.Α.Κ. Λέσχη Αυτοκινήτου, Λέσχη 4×4, ACES Corfu, Α.Λ.Μ.ΚΕ. Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας, Σ.ΜΟ.ΚΕ. Σύλλογος Μοτοσικλέτας, C.R.C. Corfu Racing Club και Vespa Club «Los Pekados». Με διπλό guest (Εxtreme Bass Team και Monkey Crew) και ανοικτή πρόσκληση παρουσίας προς «όλους τους φορείς και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κέρκυρα».

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ έγινε μια πρώτη κουβέντα για το εν γένει τοπίο του μηχανοκίνητου στην Κέρκυρα κατά την μετα-Covid εποχή και τις δυνατότητες ανάπτυξης προσεχών δράσεων.

Orange Days (by KTM): Στάση Κέρκυρα

ΣΗΜΕΡΑ, εξάλλου, η Κέρκυρα και οι λάτρεις της μοτοσικλέτας, υποδέχτηκαν το… στολίσκο της ΚΤΜ και των σειρών Duke (250, 390), ΡC (390) και Adventure (390, 790), στο πλαίσιο των φετινών «Orange Days». Η ενδέκατη στάση στο καλαντάρι 2020 (προηγήθηκαν Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Κατερίνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη συν τρεις, ενδιάμεσα, «στάσεις» στην Αθήνα / όπου και η αμέσως επόμενη, στις 27/6). Διήμερη (20-21/6), για test ride και… έκθεση στον εδώ εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΚΤΜ («Kerkyra Bikes & Bikes»), με πιστή τήρηση, πάντα, των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ