26.9 C
Corfu
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΠΟΠΠ Κέρκυρας στο νέο Εθνικό Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας

Αναρτήθηκε ο 4ος πίνακας εθελοντικών ομάδων από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Η Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας (Π.Ο.Π.Π) Π.Ε Κέρκυρας εντάχθηκε στο νέο Εθνικό Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας.

Τα μέλη της Π.Ο.Π.Π Κέρκυρας δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια να βοηθάνε τους συνανθρώπους μας και τον τόπο μας με όλες τις δυνάμεις τους πάντα με χαρά και καλή διάθεση.

“Να βοηθώ κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση”.

Ένας εθελοντής σε μια εθελοντική ομάδα μαθαίνει 2 λέξεις από τις πρώτες του στιγμές…“βοήθεια και ανιδιοτέλεια”.

Τα μέλη της Π.Ο.Π.Π Κέρκυρας ευχαριστούν θερμά όλους όσους τους έχουν βοηθήσει και είναι δίπλα τους μέχρι σήμερα και υπόσχονται ότι θα προσπαθήσουν να αφήσουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκαν.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Περιφερειακός Έφορος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Καραμπάτσος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι Κερκυραίοι Πρόσκοποι πάνω από έναν αιώνα βοηθούν κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση και είναι παρόντες σε κάθε κάλεσμα σε πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς πολέμους…

Από το 2020 δημιουργήθηκε η Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κέρκυρας προκειμένου τα μέλη μας να εκπαιδεύονται και να επιχειρούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Βίκτωρας Μπουχάγιαρ και Κωνσταντίνος Καραμπάτσος

Βάση τη τελευταίας απόφασης του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας η Ομάδα μας εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον Αρχηγό Βίκτωρα Μπουχάγιαρ και σε όλα τα μέλη της Ομάδας για την ένταξη στο ΜΕΟΠΠ, η οποία είναι προϊόν σοβαρής εκπαίδευσης, δουλειάς, συνέπειας, συνεργασίας και προσφοράς αυτά τα 4 χρόνια στην Κέρκυρα μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ