18.9 C
Corfu
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή του ΕΕΣ-ΠΤ Κέρκυρας για τους πυρόπληκτους

Η πρώτη αποστολή του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις πληττόμενες περιοχές ολοκληρώθηκε και στάλθηκε στις Κεντρικές Αποθήκες του ΕΕΣ προς διακίνηση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Το αποτέλεσμα της συμμετοχής των Κερκυραίων πολιτών δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Μια αλυσίδα προσφοράς ένωσε όλους από την μία άκρη του νησιού στην άλλη.

Οι 3 Δήμοι, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, της Βόρειας και της Νότιας Κέρκυρας στάθηκαν στο πλευρό του ΕΕΣ κι έδωσαν δυναμικό παρών μαζί με Συλλόγους, απλούς πολίτες, ΜΜΕ και την Κερκυραϊκή Μεταφορική που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας είναι υπερήφανο για όλους τους εθελοντές που παρέλαβαν και δεματοποίησαν τα τρόφιμα, τα μέλη του ΔΣ που βοήθησαν και την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος, όλοι ενωμένοι γι’ αυτή τη σπουδαία αποστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ