Στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας “Νυχτερινή Κέρκυρα” του Τάκη Μεταλληνού, πραγματοποιήθηκε δράση για παιδιά και νέους, με τίτλο “Φωτογραφίζοντας τη νυχτερινή Κέρκυρα”.
Η δράση περιελάμβανε φωτογράφιση σημείων της Κέρκυρας κατά τις βραδινές ώρες, με σκοπό την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας, η οποία στη συνέχεια θα αποτελέσει ένα νέο έργο ζωγραφικής, σε εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 23/10 & ώρα 12:00 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Περιστυλίου.



Δυστυχώς, οι μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του σ/κ μας αφαιρεί τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το δεύτερο μέρος της δράσης, τη διά ζώσης επαφή με τα παιδιά και τους νέους, η οποία θα πρέπει να ματαιωθεί καθώς η έκθεση λήγει την Κυριακή 24/10.



Έτσι, σήμερα ανακοινώνεται πως ως καλύτερη φωτογραφία χαρακτηρίζεται αυτή της κ. Διονυσίας Γκόλια, η οποία θα παραλάβει το βραβείο της, που αποτελεί δωρεά του καλλιτέχνη, από τον ίδιο και τον Πρόεδρο της Πινακοθήκης.