13.9 C
Corfu
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τριήμερο στην Κέρκυρα για το Γ. Τσαλίκη και τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης με τις περισσότερες live εμφανίσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κι ενώ όλο το καλοκαίρι, έχει ένα εξαιρετικά γεμάτο πρόγραμμα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το αφιέρωσε στη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Εκεί βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο οι δυο τους, μακριά από τις πολλές υποχρεώσεις τους.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής εκτός από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες είναι, ως γνωστόν, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στο Περιστέρι και η Δώρα Δημητροπούλου είναι μία καταξιωμένη γιατρός πλαστικής χειρουργικής με τη δική της κλινική.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του θέλησαν εκτός από την ξεκούραση, να επισκεφτούν και διάφορες από τις ομορφιές του «νησιού των Φαιάκων» είτε με το κάμπριο αυτοκίνητο που νοίκιασαν είτε με βάρκα!

Πέρασαν αρκετό χρόνο στο ξενοδοχείο, πήγαν στο κέντρο του νησιού, στο Λιστόν, αλλά και στο Ποντικονήσι, στην Παναγία των Βλαχερνών, στο μοναστήρι της Παναγίας στην Παλαιοκαστρίτσα, στα σπήλαια της Β.Δ. Κέρκυρας και σε διάφορες άλλες περιοχές.

Πηγή: fthis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ