33.9 C
Corfu
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Πρεμιέρα για το “Maestro” των Παξών του Χρ. Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει μετά από καιρό, για να μας καθηλώσει με ένα ακόμη έργο του – αριστούργημα, το οποίο ξεκίνησε να το γράφει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο MEGA με τη νέα του σειρά “Maestro”. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Κέρκυρα και Παξούς, την ιδιαίτερη πατρίδα καταγωγής του.

Μία ιστορία που δε μοιάζει με καμία άλλη, ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, στις 22.30, η οποία θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα και ο Α’ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 9 καθηλωτικά επεισόδια, γυρισμένα σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες. Παράλληλα ο Χρ. Παπακαλιάτης ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει το Β’ κύκλο κι έχει τελειώσει μάλιστα το πρώτο του επεισόδιο.

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής, του Ορέστη, που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί, τους Παξούς, στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ Μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ο Ορέστης μπλέκει σε περιπέτειες, με αποκορύφωμα έναν φόνο στον οποίο μετέχουν όλοι οι ήρωες. Ανάμεσα στα θέματα που θίγονται είναι οι σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων, η ομοφυλοφιλία, η γυναικεία κακοποίηση, η ενδοοικογενειακή βία, οι ψυχικές ασθένειες, η αυτοκτονία, το υποκριτικό πρόσωπο της κοινωνίας και όλα αυτά δοσμένα με έναν απίστευτο ρεαλισμό.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Διαβάστε ΕΔΩ για τους χαρακτήρες της σειράς.

Το τραγούδι της σειράς

Η ατμοσφαιρική φωνή που ντύνει το trailer της σειράς, είναι η γνωστή συνθέτρια, παραγωγός και τραγουδίστρια Kid Moxie πρωτοπόρος της κινηματογραφικής pop μουσικής με συμμετοχές σε πολλαπλά τηλεοπτικά διαφημιστικά μεταξύ αυτών και η καμπάνια της Victoria Secret.

Η Kid Moxie διασκευάζει το διαχρονικό τραγούδι “Creep” των Radiohead και μας παρουσιάζει το κινηματογραφικό music video της.

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες σκηνές από το «Maestro» του Χρ. Παπακαλιάτη 

“Ο Δάσκαλος” των Παξών πάει Κάννες και μετά…Netflix;

“Ο Δάσκαλος” του Παπακαλιάτη στην Κέρκυρα

Η Χ. Αλεξίου στη νέα σειρά του Χ. Παπακαλιάτη που θα γυριστεί στους Παξούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ