14.9 C
Corfu
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026

Τιμητική διάκριση από το ΓΝΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο για την αιμοδοτική του δράση

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας βραβεύτηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, για την αιμοδοτική του δράση. 

Χθες, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η Διοίκηση και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, διοργάνωσαν εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, όπου βράβευσαν Συλλόγους Αιμοδοτών, αλλά και Συλλόγους που έχουν προσφέρει στην αιμοδοσία.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας απενεμήθη Έπαινος για τη δράση του αυτή, τον οποίον παρέλαβε ο Πρόεδρός του Γιάννης Κοντός.

Το αίμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά αγαθά και η αιμοδοσία τεράστια προσφορά στο συνάνθρωπο, γι’ αυτό και πάντα αποτελεί και θα αποτελεί για εμάς σταθερή προτεραιότητα. 

Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε για την τιμητική αυτή διάκριση, τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Μαντώ Εγγλεζοπούλου, τους Ιατρούς Μιχάλη Τζιλιάνο και Βασίλη Ανδριώτη, καθώς και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας. 

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους-μέλη μας, που πάντοτε σε τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν το «παρών», προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ