21.8 C
Corfu
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το Happy Traveller και ο Ευτύχης Μπλέτσας στα Διαπόντια Νησιά (video)

Το Σάββατο 27 Απριλίου και το το Σάββατο 11 Μαΐου, το “Happy Traveller” και ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξίδεψαν για να εξερευνήσουν τα Διαπόντια Νησιά, στα βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Η περιήγηση στα Διαπόντια ολοκληρώθηκε σε 2 επεισόδια.

Aφού έκαναν μια στάση στο Νησί των Φαιάκων, πήραν το πλοίο για Ερείκουσα, το 2ο μεγαλύτερο από τα Διαπόντια Νησιά και βορειότερο σημείο των Ιονίων Νησιών. Εξερεύνησαν τον οικισμό του νησιού, περπάτησαν σε μονοπάτια μέσα στην πλούσια βλάστηση και κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου Πελάγους.

Δείτε το “Happy Traveller” και τον Ευτύχη Μπλέτσα στην Κέρκυρα και την Ερείκουσα…

Στη συνέχεια αναχώρησαν για το Μαθράκι όπου πήγαν και είδαν το παλιό σχολείο και ανέβηκαν στο ψηλότερο σημείο του νησιού. Τελειώνουν την εξερεύνηση στο Μαθράκι πηγαίνοντας με φουσκωτό σε κάποια μικρά ακατοίκητα νησιά που ανήκουν στο σύμπλεγμα των Διαποντίων Νήσων.

Δείτε το “Happy Traveller” και τον Ευτύχη Μπλέτσα στο Μαθράκι…

Μετά μπαίνουν σε πλοίο και πάνε στους Οθωνούς το δυτικότερο νησί της χώρας μας. Εκεί θα δουν τον εμβληματικό Φάρο των Οθωνών, θα πάνε στη φημισμένη Σπηλιά της Καλυψούς, θα εξερευνήσουν το Πάνω Χωριό, θα ανέβουν στο ψηλότερο σημείο του νησιού και θα δουν το ηλιοβασίλεμα από το δυτικότερο άκρο της Ελλάδας.

Δείτε το “Happy Traveller” και τον Ευτύχη Μπλέτσα στους Οθωνούς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ