9.9 C
Corfu
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026

Η εμφάνιση του Συνόλου Ξύλινων Πνευστών της “ΦΕ Μάντζαρος” στην Πλακάδα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025, στο Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Alpha Bank στην Κέρκυρα, το Σύνολο Ξύλινων Πνευστών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος, με επικεφαλής τον Διδάσκαλο Σπυρίδωνα Αλαμάνο, πραγματοποίησε εμφάνιση στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνα.

Επίσης, μικροί μαθητές της Φιλαρμονικής και άλλοι μαθητές, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο του μουσείου και να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό πρόγραμμα σχετικό με την Επτανησιακή και όχι μόνο μουσική, από τον υπεύθυνο του Μουσείου Κωνσταντίνο Χριστόπουλο και τον υπεύθυνο του αρχείου της ΦΕΜ Γεράσιμο Μαρτίνη.

Το ΔΣ της Φιλαρμονικής ευχαριστεί θερμά το Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Alpha Bank, που έδωσε την ευκαιρία αυτής της υπέροχης και πρωτότυπης συνεργασίας καθώς και τον φωτογράφο Άγγελο Βλάσση ( Stigmes Photography Corfu), για τις υπέροχες φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ