12.9 C
Corfu
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Άλλη μια πετυχημένη παρουσία του ΙΕΚ Τουρισμού Ι.Ν. στο 5ο Διεθνές Corfu Food & Wine Festival 2023

Άλλη μια πετυχημένη παρουσία είχε το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Τουρισμού με τους καταρτιζόμενους του να λαμβάνουν άριστα σχόλια για τη συμμετοχή και την εμφάνιση τους την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Ionian Inspires σε συνεργασία με μια σειρά από επίσημους ή κρατικούς φορείς της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Corfu Food & Wine Festival 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Κήπο του Λαού.

Ο διάσημος Σέρβος chef Ivo Andrić, μέλος και κριτής του World Association of Chefs Societies (WACS), δημιούργησε μοναδικές γεύσεις της πατρίδας του με τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων, στις εγκαταστάσεις της σχολής με προϊόντα τόσο της πατρίδας του όσο και προϊόντα από δωρεές και χορηγίες επώνυμων επιχειρήσεων της Κέρκυρας μέσω της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας δια του Προέδρου της κ. Ανδριώτη και του σεφ του ομίλου ΒΟΥΛΓΑΡΗ κ. Βουλισμά.

Κάτω από τις αυστηρές οδηγίες και επίβλεψη του φημισμένου σεφ Ivo Andrić διατέθηκαν άνω των 700 μερίδων για τους καλεσμένους και επισκέπτες του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ελληνο-Σερβικής Φιλίας, κατακτώντας τους ουρανίσκους όλων των παρισταμένων.

Το ΙΕΚ Τουρισμού ΙΝ ευχαριστεί τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν στην παρασκευή και διάθεση των εδεσμάτων καθώς και τους καθηγητές κκ. Κοτίνη, Ζώτο και τονίζει ότι η εκδήλωση γαστρονομίας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύ μεγάλη προσφορά του ART HOTEL DEBONO και του σεφ του ξενοδοχείου κ. Τόλη Ανδρέα, που με σοβαρότητα και άψογο επαγγελματισμό έδωσε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ