18.9 C
Corfu
Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ι.Π. “καθάρισε” το Βίδο

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και στο πλαίσιο της δράσης εθελοντισμού Let’s Do It, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 14 Απριλίου, δράση καθαρισμού στο πανέμορφο νησάκι του Βίδου.

Το νησάκι του Βίδου βρίσκεται απέναντι από την Πόλη της Κέρκυρας, σε απόσταση 1.200μ. από το Παλαιό Λιμάνι, έχει έκταση 538 στρέμματα και είναι ένας μικρός φυσικός παράδεισος. Εκτός από τη μοναδική φυσική του ομορφιά, το νησί έχει και μεγάλη ιστορία, όπου εκτός από τόπο φυλάκισης κι εξορίας που ήταν παλιά, υπάρχει και μαυσωλείο πεσόντων Σέρβων στρατιωτών.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ευχαριστεί θερμά, όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και το Σπύρο Νεράντζη, Αντιδήμαρχο καθαριότητας και εθελοντισμού για τη συνεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ