16.8 C
Corfu
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Ένα ασυνήθιστο τρίο από Φλάουτο, Τρομπόνι & Πιάνο στην Παλαιά (video)

Ρεσιτάλ για Φλάουτο, Τρομπόνι και Πιάνο “Souvenir du Rigi”

3 νέοι μουσικοί, 2 κοινές μεγάλες αγάπες, ένα πρωτοποριακό εγχείρημα…αυτά είναι τα συστατικά του ρεσιτάλ που θα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Φιλαρμονικής.

Οι Χρήστος Πηλός (φλάουτο), Μάριος Βουσολίνος (τρομπόνι) και Γιάννης Καρανικόλας (πιάνο) γνωρίστηκαν υπηρετώντας την 1η κοινή τους αγάπη, τη μουσική, υπό τη στέγη της 2ης κοινής τους αγάπης, της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας.

Εκεί γεννήθηκε και η ιδέα ενός ασυνήθιστου τρίο, αποτελούμενου από φλάουτο, τρομπόνι και πιάνο, το οποίο το κοινό της Κέρκυρας είχε την ευκαιρία να απολαύσει για 1η φορά στο ρεσιτάλ της Τετάρτης.

Τα 3 αυτά παιδιά που λατρεύουν τις νότες κι έχουν όραμα και ιδέες είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η δημιουργία δεν έχει όρια και μας καλεί να περπατήσουμε μαζί της σε δρόμους άγνωστους, μα πραγματικά συναρπαστικούς! Μας έκαναν να γευτούμε τους καρπούς της φαντασίας τους και να τους ακολουθήσουμε στα μοναδικά μουσικά μονοπάτια που μας άνοιξαν!

Video: Θεόδωρος Λάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ