25.7 C
Corfu
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026

Καταχειροκροτήθηκε στα Τρίκαλα η Δημοτική Φιλαρμονική Θιναλίων

Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε εμφάνιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Θιναλίων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο γνωστό Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου.

Καταχειροκροτούμενη η Δημοτική Φιλαρμονική Θιναλίων, παρήλασε υπό τους ήχους εορταστικών εμβατηρίων και Χριστουγεννιάτικων μελωδιών στα κεντρικά σημεία του Πάρκου, ενώ απέδωσε στάσιμη, πόλκες, κάλαντα και γνωστές μελωδίες σε ρυθμούς jazz στην κεντρική σκηνή, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Διονύση Μαρτίνη.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Δήμος Τρικκαίων παρουσία μελών της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και της Αρχιμουσικού Μαίρης Μητσοπούλου, παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, τον Αρχιμουσικό και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από τους εκπροσώπους των 2 Δήμων και των Συλλόγων Φίλων και Μουσικών των 2 Δημοτικών Φιλαρμονικών και πιο συγκεκριμένα το Ιστορικό Λεύκωμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων το οποίο δημιούργησε ο Οδυσσέας Τράντος τον οποίο η Φιλαρμονική ευχαριστεί θερμά.

Τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, εκπροσώπησαν, ο Ιωάννης Καλούδης Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού & Αθλητισμού και ο Χάρης Κουτσούρης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η Φιλαρμονική ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νικόλαο Σακκά, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιχαήλ Λάππα και την Οργανωτική Επιτροπή και τους υπεύθυνους του θεματικού πάρκου “Μύλος των Ξωτικών” για την πρόσκληση, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιο Μαχειμάρη και στους Θεόδωρο Μαύρωνα και Ιωάννη Καλούδη, υπεύθυνους Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου για την υποστήριξη.

Καλές γιορτές με υγεία και πολλή μουσική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ