23.9 C
Corfu
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Οι διπλωματικές & πτυχιακές εξετάσεις του Τμήματος Φλάουτου του Ωδείου Κερκύρας

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Κερκύρας, οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του Τμήματος Φλάουτου.

Η Γεωργία Ελευθεριάδου απέσπασε το Δίπλωμά της με βαθμό «Άριστα», παρουσιάζοντας ένα απαιτητικό και καλλιτεχνικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα, προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου ερμηνεία. Ακολούθησαν οι πτυχιακές εξετάσεις του Χριστόδουλου Ρούσσινου και της Ναταλίας Γκόγκα, οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις εκτελέσεις τους και απέσπασαν επίσης τη διάκριση «Άριστα» από την εξεταστική επιτροπή.

Στο πιάνο ο Γιάννης Καρανικόλας συνόδευσε τη Γεωργία Ελευθεριάδου, ενώ η Έλλη Γλαρού συνόδευσε τον Χριστόδουλο Ρούσσινο και τη Ναταλία Γκόγκα. Και οι 2 προσέφεραν ουσιαστική και πολύτιμη μουσική υποστήριξη στις ερμηνείες των υποψηφίων.

Η Διεύθυνση του Ωδείου Κερκύρας συγχαίρει θερμά το νεαρό φλαουτίστα και τις νεαρές φλαουτίστριες για την εξαιρετική τους επίδοση και τους εύχεται καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στην καλλιτεχνική τους πορεία. Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει επίσης στην καθηγήτρια του Τμήματος, Λουΐζα Βέργη, για το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας που αποτυπώθηκε στις εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ